joi, 24 aprilie 2008

revistele pierd cititori

Viitorul suna bine. Cum pentru cine? Pentru consumatorul roman de presa(ca cititor nu se mai poate numi!) . Citind acest articol in Business Standard, mi-a venit o idee: ce-ar fi ca cei de la FHM sa zicem ar introduce in fiecare numar cate o gantera, o manusa de box, etc., revista Playboy sa fie vanduta cu carne de mici, doze de bere, sticle de cognac sau sosete de bumbac iar Esquire cu tigari de foi... Probabil veti spune ca nu are logica ce spun, dar in curand revistele astea vor intra intr-o criza de cititori si mai mare decat pana acum(navetistii le mai cumpara, asta pana isi vor lua si ei laptop sau iphone). Atunci sa te tii, se va transforma chioscul de ziare intr-un mini-market, o sa-ti faci cumparaturile zilnice de acolo(astept cu nerabdare primul ziar care o sa aiba si o paine inclusa in pret...cum, am exagerat? bine, o sana sau un kefir atunci!).

miercuri, 16 aprilie 2008

myVodafone sucks


Acum 2 ore am incercat sa ma conectez pe pagina vodafone.ro, la sectiunea myaccount(care nu a mers in ultimele zile). Acum am crezut ca au definitivat noua aplicatie, myVodafone. A durat aproximativ 1 h sa intru in contul meu( a trebuit sa-mi schimb parola, cea veche nu mai era buna) apoi pur si simplu nu se conecta. Am reusit intr-un final, bucuros nevoie mare, numai ca apare alta problema: cand apesi pe detaliile abonamentului sau ale unei extraoptiuni, apare eroarea clasica: "error 404- not found". Apoi "eror 500- internal server error"! Aveam pretentii de la a doua companie de telefonie mobila din lume. Da' se pare ca atunci cand ceva aterizeaza in Romania, se strica automat. In caz ca n-ati observat, am net tot de la ei, se misca ca un carnat obosit si ala...

miercuri, 2 aprilie 2008

Che a tinut primul discurs la congres

In aceasta dimineata Che a aterizat in Romania, pentru a participa la Congresul Tarilor Independente. El a sosit la Bucuresti cu Forza Aero Primera, avionul de stat al Cubei. A fost cazat la Hotelul Partizan de langa Gara de Nord. Prima vizita a facut-o la Spitalul Municipal, unde a schimbat cateva vorbe cu un amic mai vechi, Sorin Oprescu. Mai pe seara a iesit putin prin oras, nu au fost incidente pentru ca s-a barbierit inainte, nefiind astfel recunoscut. Totusi, din surse neoficiale am aflat ca de fapt poarta o barba artificiala.

La congres, Che a discutat cu ceilalti tovarasi despre revoltele de zilele acestea din America de Nord, unde elevii nu mai vor sa invete engleza, vor numai limbi de sorginte latina. Cand au cucerit continentul nord-american, Che si ai lui nu au vrut sa introduca cu forta limba spaniola, au pastrat materiile scolare exact asa cum erau. Au avut loc si mici incidente, in apropierea locului de desfasurare al congresului au aparut cateva grupuri de protestari care au agitat steaguri pe care scria "1984" si "Freedom to USA", insa au fost imprastiati rapid de militie. Protestarii vor fi interogati si apoi dusi in centre de reeducare, in Muntii Gurghiului, unde vor invata olaritul si vor mulge oile.

P.S. In acest moment se discuta introducerea scutului antiprostie, pentru ca zona libera California, singurul stat nord-american necucerit de Che, transmite prin statiile sale radio si prin sateliti filme si muzica de calitate indoielnica, fapt care pericliteaza educatia tinerilor spartani din Tarile Independente.

http://www.youtube.com/watch?v=5vQfw--NYuw

View My Stats