sâmbătă, 2 august 2008

asa arata ambulanta in Uganda

Sursa: www.icrc.org

7 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte trist :(
Alt continent, alta cultura, alti conducatori...

iuliansirbu spunea...

nouă ni se pare trist pentru ca avem un alt punct de vedere. noi am crescut între ziduri, ei au crescut între cer şi pământ. atât! cât despre conducătorii lor, politica e la fel peste tot, adica serveşte interesele unei oligarhii

Cristina-Andreea Nourescu spunea...

Intr-adevar nivelul de trai e mult mai scazut acolo, insa dupa cum stim cu totii nu exista victime inocente.

iuliansirbu spunea...

@ aquarian: ce vrei sa spui? ca ei sunt vinovati? da, sunt vinovati ca au acceptat sa fie condusi de "omul alb" care a dat peste cap ordinea fireasca a lucrurilor de acolo

Anonim spunea...

"nouă ni se pare trist pentru ca avem un alt punct de vedere. noi am crescut între ziduri, ei au crescut între cer şi pământ. atât! cât despre conducătorii lor, politica e la fel peste tot, adica serveşte interesele unei oligarhii"


Deci tie nu ti se pare trist ca, de exemplu, occidentul investeste miliarde de dolari in armament si amaratii astia nu au mancare,drumuri,medicamente nu mai vorbesc de spitale si ambulante. E drept, arme au si ei, au avut grija sa le dea mine, pusti mitraliera, grenade etc.
Eh, e doar diferenta intre ziduri de beton si cer, pamant, bananier, zebre etc. Numa' ni se pare trist.

iuliansirbu spunea...

@anonim: aici nu era vorba de armele omului alb, dar normal ca e anormal ce se intampla in anumite colturi de lume. pacat ca multi dintre cei care comenteaza pe aici habar n-au despre ce e vorba. e vorba despre oameni care au fost liberi si au trait asa cum au vrut ei pana s-au intalnit cu rasa "superioara" (sic)

Anonim spunea...

Nu inteleg ce legatura are faptul ca au fost liberi, cu faptul ca nu au o ambulanta in sec 21. Si acum sunt liberi, in acelasi sens in care si tu esti liber.


View My Stats