luni, 1 decembrie 2008

draga inimii mele,

Aşa cum îţi spuneam şi în mesaj, simt nevoia să-mi limpezesc puţin gândurile. Probabil n-o să aflu niciodată ceea ce aveai să-mi spui de mă sunai aşa de insistent. Poate ai simţit că nu sunt în apele mele. Seara asta a fost cu adevărat specială, probabil ar fi trebuit să "îngheţăm" sărutul de la sfârşitul filmului, cum spuneau ăia pe ecran. Nu mi-a bătut inima aşa de tare nici în timpul cursei de 10km de azi... În momentele astea mă gândesc că telefonul mobil e cea mai proastă invenţie a omului. Un aparat ce schimbă o viaţă sau un vis într-un coşmar! Ştiu, nu eşti de acord cu mine, cum ai putea să fii de acord cu cineva orbit (nici eu nu ştiu de ce anume: de dragoste, de gelozie?)

Se spune că noaptea e un sfetnic bun, însă m-am săturat să las lucrurile de pe o zi pe alta. Ce funny sunt mesajele tale : "dar ce-am făcut de te-ai supărat pe mine?" hmm...să vedem...mi-ai frânt inima. Poate sună patetic, dar acesta-i adevărul. Imaginea, parfumul, umbra ta o să-mi bântuie mult timp de acum înainte gândurile.

Cu cât mă gândesc mai mult la tine, cu atât mai mult mi se umezesc ochii şi în acleaşi timp îmi vine să sparg ceva, să urlu. Însă n-o să-mi las sângele să-mi fiarbă, o să gândesc la rece. Deşi asta înseamna să tai în carne vie, mă voi opera pe cord deschis şi voi încerca să te scot de acolo. Iar dacă nu voi reuşi, oricum voi şti că inima-mi va fi ferfeniţă şi nu se va mai agita pentru ceva timp. Ce sărace sunt cuvintele la ora asta (de fapt, întotdeauna au fost). Încearcă să vizualizezi un sărut, o mână ţinută de altă mână, o conversaţie banală, ţigara de după, un nod în gât, o melodie, un sms trimis de departe, un fular, o cutiuţă, o pereche de ciorapi, vinul fiert cu scorţişoară (deşi nu-mi place scorţişoara!). Astea sunt lucrurile de care ne vom aduce aminte, împreună le-am simţit într-un anume fel şi vreau să cred că nu vei mai avea aceleaşi senzaţii şi trăiri cu nimeni pe lumea asta.

Aşa cum bine ai spus în bar, între noi există ceva ce nu poate fi explicat, o atracţie fizică şi mentală mai presus de orice încercare de descriere sau descifrare. Probabil voi avea aceeaşi licărire în ochi dacă te voi întâlni întâmplător peste 5-10-20 de ani, dar asta nu însemnă că nu-mi pot trăi viaţa cum vreau de acum înainte. Nu mai vreau altă femeie de împrumut!

Îţi urez un drum neted în viaţă, mult mai neted decât al meu. Şi multă dragoste, atât de multă încât să uiţi că m-ai cunoscut.

*****Scrisoarea e face parte din viitorul roman "distras" *****

Un comentariu:

Anonim spunea...

nu cred ca te pot uita, si stii asta...


View My Stats